Rareș Stănuleț

Branding expert
Business Mentor
Antreprenor

Ce va face Rareș

[23 Iunie]
09.30 - 11.00
Theme: Limba universală a vieții
[23 Iunie]
18.00 - 19.30
Theme: Sesiune de întrebări și răspunsuri

Cine sunt eu?

Călătoria mea în lumea simbolurilor a început în urmă cu 13 ani. Pe atunci, fără să înțeleg de ce, am făcut o pasiune pentru branding. Eram încântat de cum poate un simbol să transmită o emoție atât de puternică. Ce din om poate traduce, conștient sau inconștient, un simbol într-o emoție care mai apoi devine o acțiune? Am studiat, am analizat, am experimentat, am creat și am ajutat la crearea unor simboluri pe care acum le vedeți pe peste tot în jurul vostru.

La început a fost o călătorie antreprenorială, dar acum aproximativ 3 ani s-a transformat într-o călătorie mult mai amplă care urma să reveleze o lume mult mai mare. Ieșind din zona de confort mi-am permis să cresc și să mă dezvolt cum nu credeam că poate fi posibil.

De ce vin experiențele noi ca ceva neașteptat? Pentru că dacă te-ai fi așteptat nimic nu ar fi nou. Momentul în care ieși din zona de confort este momentul în care începi să trăiești.

Limba universală a vieții

Există în această lume o limbă universală pe care toți o înțelegem și o percepem. Nu contează unde v-ați născut sau ce vârstă aveți, capacitatea de a înțelege această limbă este nativă.

Conștientizarea existenței ei ne ajută să înțelegem mai bine ce se întămplă în jurul nostru și să acționăm în concordanță.

Această limbă universală este limba simbolurilor. Ele sunt o formă superioară de comunicare pentru că nu necesită multe cuvinte să exprime ceva. Un simbol are puterea să transmită la nivel subconștient și conștient o emoție care transmite o poveste întreagă.

Cum percepem simbolurile din viața noastră? Cum ne afectează? Cum reacționăm sau acționăm?