Louisa Dimulescu

Numerolog

Ce va face Louisa

[21 Iunie]
12.30 - 13.30
Theme: Tainele cifrelor.
[21 Iunie]
15.30 - 17.30
Theme: Energia iubirii. Darurile noastre la naștere.
[23 Iunie]
11.30 - 13.30
Theme: Dorințele noastre. Relațiile noastre.
[23 Iunie]
15.30 - 16.30
Theme: Destinația în viață.
[23 Iunie]
18.00 - 19.30
Theme: Sesiune de întrebări și răspunsuri

Cine sunt eu?

Sunt un om într-o călătorie pe pământ, o călătorie a noastră a tuturor. O călătorie conștientă sau nu.

În momentul în care am decis să aleg cum vreau să fie călătoria mea, cifrele au început să îmi vorbească. Mai întâi neinteligibil, dar cu putere, din ce în ce mai clar.

Am căutat semnificația mesajelor cifrelor în cursuri, în cărți, în tot ce am găsit despre acest subiect. Până când am înțeles că tot ce căutăm există deja în noi. Iar cunoașterea ni se revelează atunci când suntem conectați la Energia Universală cu iubire, bucurie, smerenie. Când suntem pregătiți!

Acela a fost pentru mine un nou început.

Sunt Louisa Dimulescu, numerolog.

Magia cifrelor în viața noastră

  1. Cifrele sunt ghizi călăuzitori în viață. Ascultând cântecul lor putem merge cu ușurință pe drumul vieții noastre. Ce taine sunt ascunse în cifre? Care este semnificația cifrelor de la 1-9? Cum apar cifrele în viața noastră? Cum să le vedem în noi și în tot ce ne înconjoară?
  2. Energia iubirii este forța noastră nebănuită. Cum iubim? Cum exprimăm iubirea? Care sunt fricile care ne împiedică să exprimăm iubirea? Cum alegem? Cine alegem să fim?
  3. Ne naștem într-o anume dată. Ziua, luna, anul nașterii sunt daruri, semne de circulație în viață. Ce spun acestea despre noi? Care este legătura dintre ele? De ce ne naștem în acel moment? Ce e bine să știm pentru a trăi o viață frumoasă?
  4. Orice dorință reprezintă energie. Care este energia de care dispunem în viață? Cum folosim energia ca să ne îndeplinim dorințele? Cum risipim energie? Cum să avem mai multă energie?
  5. Incă de la naștere intrăm în contact cu anumite persoane. De-a lungul vieții contruim relații și toate acestea vorbesc despre noi. Cine sunt eu? Cine ești tu? Cine suntem noi? Cum sunt relațiile noastre? Cum le construim? Cum ajungem să fim și să generăm armonie? Cum să fim fericiți?
  6. Viata noastră este un dar minunat. Este o călătorie și tot ce trăim, simțim, experimentăm are un scop bine determinat. Care este scopul vieții? De ce suntem aici? Care este destinația la care ajungem în viață? Cum ajungem la destinație?

Cifrele ne oferă întotdeauna răspunsuri! Haideți să le auzim!