Alexandra Stănuleț

Terapeut Theta Healing:
- certificare internațională Theta Healing Institute of Knowledge SUA
Terapeut Access Consciousness:
- certificare internațională pentru BARS, Facelift, Procese de Corp
Trainer Access BARS:
- certificare internațională Access Consciousness SUA
Tehnician Nutriționist:
- acreditat de Ministerul Educației

Ce va face Alexandra

[22 Iunie]
09.30 - 11.00
Theme: Vindecare prin conștientizare
[22 Iunie]
11.30 - 13.30
Theme: Vindecare prin conștientizare
[23 Iunie]
18.00 - 19.30
Theme: Sesiune de întrebări și răspunsuri

Cine sunt eu?

Fiecare om își are drumul său clar în viață, foarte bine croit și aliniat, deși avem impresia că putem controla 100% ceea ce ni se întâmplă, ceea ce facem, ceea ce vrem să facem.

Și forțăm mâna Universului prin exercitarea propriului ego și prin crearea viitorului doar în baza învățăturilor din trecut.

Și brusc, devenim nefericiți, ne plângem că viața e dură și nedreaptă, că Dumnezeu e bad boy și ne pedepsește, fără să ținem cont de faptul că Universul, Dumnezeu, ne dau semne tot timpul că suntem cu un picior pe marginea prăpastiei.

Și totuși… Universul ne trimite și ajutoare. De cele mai multe ori cu chip uman, care ne pot ghida spre calea noastră, care poate ne mai și scutură câteodată, dar care au venit în întâmpinarea noastră cu mesaje clare că am luat-o pe arătură și că nu e cazul să ne mai zbatem în bălți tulburate de alții și să ne îndreptăm atenția spre noi, spre ceea ce suntem, spre ceea ce vrem noi pentru noi și spre potențialul nostru creator.

Am fost și eu acolo și mă bucur că am avut ocazia să întâlnesc și să primesc în viața mea oameni care aveau informațiile de care eu aveam nevoie în acele momente, că în continuare întâlnesc oameni care mă inspiră, care-mi arată ce pot să fac, cum pot să fiu eu contribuție în Univers. Bucățica aia de Univers de care mi-a fost dat să am grijă, să o fructific, să mă bucur de ea.

Deși aveam multe abilități de când m-am născut, mi le-am negat vehement, “ca să fiu și eu în rând cu lumea”. Însă acum 13 ani m-am “răzvrătit” și am început să-mi caut adevărul.

Am întâlnit oamenii potriviți, am făcut cursuri de Reiki, am făcut yoga, psihoterapie, ca mai apoi să descopăr și alte metode care s-au mulat perfect pe nevoile mele: Theta Healing și Acces Consciousness. Mi-am dat seama că îi pot ajuta și ghida și eu pe cei care își doresc, așa cum am fost și eu ajutată și ghidată.

Binențeles, învățarea nu s-a terminat, lecțiile de viață continuă să apară, dar acum le privesc cu mult mai multă detașare și acceptare. Pentru că știu că din tot și din toate avem de luat informații, de crescut, de dezvoltat, de bucurat.

Pe lumea asta nimic nu este întâmplător, iar dacă ai ajuns sa vezi chiar și o mică părticică din site-ul acesta, înseamnă că sufletul tău știe că ai nevoie de o schimbare, de niște informații suplimentare, de interacțiune cu alte persoane care să te scoată din zona ta de confort. Și mai știe și că poți și că ești o persoană deschisă, că ai un potențial creator imens și că e timpul să începi să te ocupi mai mult de tine.

Vindecare prin conștientizare

Vindecarea se produce doar atunci când sufletul, mintea și trupul lucrează împreună. Aceste planuri ale existenței umane sunt interconectate, iar separarea lor este total iluzorie.

Oricine se poate vindeca atâta timp cât își acordă timp: pentru conștientizare, acceptare, iertare și igienă fizică (atât interioară, cât și exterioară), mentală și emoțională.

Am fost învățați și manipulați că omenia și bunătatea ți-o demonstrezi doar dacă ai grijă de alții, nu de tine personal. Că dacă ne îngrijim de noi mai mult decât de alții suntem egoiști, mândri, răi, nepăsători. Însă o simplă călătorie cu avionul ne demonstrează contrariul. Înainte de a pleca avionul de pe loc, suntem instruiți să ne salvăm mai întâi pe noi, pentru a-i putea salva pe cei din jur. Că în caz de forță majoră, noi suntem cei care tragem prima gură de oxigen, pentru a avea forța necesară de a ne salva copiii. Câți dintre noi am înțeles, de fapt, acest mesaj?

La fel se pune problema și pe plan personal, în viața de zi cu zi. Dacă ne salvăm și dacă ne vindecăm pe noi, se vor salva și vindeca și familiile, prietenii și chiar vecinii din bloc, chiar dacă – de cele mai multe ori – ei nu vor înțelege modalitatea sau motivele pentru care s-au schimbat anumite situații din viețile lor.

Vindecarea nu se referă doar la corpul fizic, ci și la emoții, traume, gânduri, relații de orice fel (între parteneri, între părinți și copii, între colegi, între prieteni, între noi și natura înconjurătoare).

Atragi ceea ce gândești și devii ceea ce judeci.

Ce ai de pierdut dacă te vindeci?
Ce ai de câștigat dacă te vindeci?
Ce ai de câștigat dacă NU te vindeci?
Ai răbdare să susții procesul de vindecare sau bați cu pumnul în masă și ceri pastila minune, care să-ți rezolve inclusiv ratele la bancă?

Ai conștientizat că repeți obiceiurile părinților tăi?
Ai conștientizat că îndeplinești dorințele altora, lăsându-te pe tine deoparte?
Ți-ai dat seama că ai ajuns să trăiești în anumite situații pe care le judecai la alții?

Ce înseamnă fericirea pentru tine?
Când și cum te-ai onorat pe tine ultima oară?
De câte ori pe zi îți pui planurile tale pe locul doi, dar când vine vremea locului doi ești prea obosit pentru a mai face ceva?
Ce te împiedică să-ți pui dorințele tale în aplicare?

Vindecarea înseamnă libertate, iar în această tabără vei învăța cum să depistezi convingerile limitative pe care le aplici în fiecare zi și prin care ai impresia că trăiești.

Constrângerile la nivel mental și emoțional afectează corpul fizic, iar Universul ne dă întotdeauna semne despre ceea ce greșim noi pentru noi, prin tot felul de situații care ne deranjează sau chiar ne afectează grav corpul fizic.

Renunțarea la starea de victimă, de salvator sau de călău, la proiecții, așteptări și judecăți și disponibilitatea deschiderii spre informații noi care să te călăuzească în tot acest proces numit viață, reprezintă cheia vindecării. Este cheia care deschide cufărul ființei tale și permite scoaterea la lumină a bogățiilor care se află în tine, OM minunat, OM plin de potențial creator, OM bogat și fericit.